BESTYRELSESREFERAT 03-01-2024

Dato: 03-01-2024

Tilstede: Niklas Munk-Andersen, Jens Rasmussen, Birgitte Bidstrup, Morten Egelund Rasmussen, Ivy Tingting Guan

Fraværende:

Opfølgning på sidste møde:

Bestyrelsen har fulgt op på aktiviteter siden sidste møde. Der har været bestyrelseskursus hvor Niklas har deltaget, samt område møde for SAB gruppen Vanløse. Her deltog formanden, Niklas.
Generelt blev der drøftet forskellige aspekter af SAB, og luft bekymringer for serviceniveauet efter at driften er slået sammen mellem Vanløse afdelingerne og Sluseholmen.
Driften melder, at de ser på pærer i opgange, samt at der henstilles til at man ikke opbevarer ting i opgangen. Efterladte genstande i opgangen vil blive fjernet af driftspersonalet.

Vandindtrængen Parkeringskælder:

Jens kontakter KAB/SAB ang. hjælp til at søge støtte hos byggeskadefonden/landsbyggefonden
Gårdlauget indrages for at klarlægge plan for udbedringer.

Cykelparkering Dexter Gordons Vej:

Der opleves udfordringer med parkerede ladcykler på Dexter Gordons Vej. Bestyrelsen vil gerne understrege, at parkering langs murene er forbudt, og der henvises til særskilte cykelparkering med stativer, samt parkering af ladcykler i kælderen.
Der opstartes en dialog med gårdlauget angående cykeloprydning i kælderen for at skabe plads til flere cykler.

Kommunikation om bestyrelsen:

Bestyrelsen vil arbejde på at udsende information til beboerne ang. bestyrelsesarbejde, samt ophængning af bestyrelsesreferat.

Næste møde:

Næste møde afholdes 7. februar kl. 19, og bestyrelsen modtager som altid gerne forslag el. andet der skal drøftes.

Evt.:

Grundejerforeningen afholder generalforsamling i maj, og der påtænkes at planlægge forslag stilling således vi får indflydelse på området. Samtidig bemærkes det også at beboere opfordres til at stille forslag til bestyrelsen såfremt man ønsker at tage noget på afdelingsmødet i marts.